Dinamiti v boj za finale proti ekipi Masters Team Slovenija

Dinamiti TNT – druga liga DP 2018/2019

Pretekli vikend smo v obeh ligah državnega prvenstva dobili polfinalne pare. V prvi ligi se bodo naši fantje za finalno vstopnico pomerili proti veteranski ekipi Slovenije, ki je v »playoffu« zaigrala kot prerojena. TNT je v drugi ligi dvakrat priznal premoč Žirafam in se poslovil v boju za nadaljevanje prvenstva.

Mladi oklepniki v dveh četrtfinalnih tekmah niso bili dorasli tekmec močnejšim Žirafam, ki bodo kot kaže glavni favorit za naslov druge lige. Kljub trudu, pritisku na vrata z vseh strani naši mladci niso mogli konkurirati, vendar jim ne gre ničesar očitati. Tako mlada ekipa, ki se je letos zbrala skupaj bo v prihajajočih sezonah trn v peti marsikateremu nasprotniku.

Naša prva ekipa je kot smo že omenili redni del končala na prvem mestu, kar je pomenilo izognitev bojem v četrtfinalu. Na tekmeca v polfinalu so kar dolgo čakali in jih v nedeljo le dočakali. Veteranska reprezentanca Slovenije se je po odličnih igrah v zadnjem delu rednega dela in nato tudi v četrtfinalu zasluženo uvrstila v polfinale. Nasproti so jim stali favorizirani Luftarji. Prvo tekmo so Slovenci dobili v svojo korist, na drugi pa so Gorenjci tehtnico v zadnjem delu tekme nagnili na svojo stran. Pričakovali smo tesen in napet odločilni tretji obračun, ki pa je bil vse prej kot to. Slovenija je prepričljivo in visoko ugnala Luftarje (10-0) in za nagrado dobila zadnja leta najboljšo ekipo – Dinamite.

Prva polfinalna tekma bo na sporedu prihajajoči petek, 12. aprila ob 19.15 uri v Športnem parku Horjul.

Navijači Dinamitov v čim večjem številu vabljeni na ogled vrhunskega in line hokeja.

3, 4 DINAMITI!