Dinamiti z reprezentanco Slovenije na Evropsko Prvenstvo!

Prihajajoči konec tedna bo v Italiji, v mestu Roana na sporedu evropsko prvenstvu v in line hokeju za reprezentance do 16. in 18. let. Med ekipami na prvenstvu bo tudi Slovenija, ki bo imela v svoji ekipi kar lepo število naših mladih hokejistov HK Dinamiti Horjul.

Dolgotrajno in trdo delo z mladimi se v Horjulu zares obrestuje, saj mladi igralci postajajo vedno boljši in boljši, predvsem v državnem prvenstvu, kjer dobivajo vse več priložnosti tudi v članskih ekipah. Tokrat se jim je ponudila tudi priložnost za dokazovanje v dresu Slovenije.

Reprezentanca do 16. let boje začenja že v četrtek zjutraj. V ekipi je šest naših fantov. Jon Škrubej (vratar), Alen Zdešar, Benjamin Mlinar, Marcel Prebil, Bor Miklič in Žiga Košir. Selektor ekipe je branilec Dinamitov Jan Leben. V rednem delu bodo palice prekrižali z Italijani, Švicarji, Čehi in Britanci.

V reprezentanci do 18. let pa je v ekipi kar sedem naših oklepnikov. Mark Fink (vratar), Žiga Košir, Anže Nawar Kranjec, Anže Krapež, David Leben, David Mlinar in Blaž Prebil. Tudi selektor te ekipe je naš igralec Dinamitov Tim Fink. V rednem delu tekmovanja jim bodo nasproti stale reprezentance Italije, Švedske in Belgije.

Pomočnik obeh trenerjev je Jernej Pejanovič.

Prvenstvo se začenja v četrtek ob osmi uri zjutraj s tekmo med domačo Italijo in Slovenijo v kategoriji do 16. let. Starejša ekipa pa EP začenja s tekmo ob 11.30 uri ravno tako proti domači zasedbi Italije.

Vse tekme bodo v živo na voljo na youtube kanalu : https://www.youtube.com/channel/UCkPOvi-DguSs1bk8Iz0iokA

Vsi rezultati, novice in dogodki na spletni strani : https://cerilh.com/

Vse sprotne informacije in rezultati pa seveda na naši facebook strani : 

https://www.facebook.com/DinamitiHorjul/

srečno DINAMITI, srečno Slovenija!