Dinamiti do zmage brez boja, TNT in Dinamiti mladi do tesnega poraza

Donec mattis aliquet justo ac commodo. Donec quis viverra leo. Donec sed condimentum orci. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla ullamcorper sed diam quis tempor. Integer lacinia maximus est in vestibulum. Proin a interdum metus, eget egestas leo. Sed ultricies turpis ut lectus ultrices, id fermentum ligula interdum. Aenean nulla neque, accumsan nec consectetur et, viverra et est. Aenean blandit purus et ante condimentum ullamcorper. Suspendisse et interdum felis. Nulla at leo quis urna maximus ornare.

Prva ekipa drugič letos v rednem delu do zmage proti Brezovici brez boja, v drugi ligi pa za naši ekipi dva tesna poraza, Dinamiti mladi proti Vrhpolju celo po podaljšku. Zadnja dva kroga druge lige bosta tako še zelo tesna, vsaj ena ekipa pa ima zagotovljeno končnico.Prejšnji krog je naša prva ekipa počivala, tokrat pa naj bi se vsaj po pričakovanjih pomerili proti hokejistom Brezovice. Slednji so bili lansko sezono še finalisti prvenstva, v letošnji pa jim ne gre prav nič po načrtih in pred zadnjimi petimi krogi zasedajo predzadnje mesto. Drugič zapored so že pred tekmo priznali premoč in našim fantom predali tekmo. S tem so se naši le še utrdili na prvem mestu lestvice, prihodnji petek pa bodo palice prekrižali proti Luftarjem, ki so v petek morali nekoliko presenetljivo priznati premoč veteranski ekipi Slovenije.


V drugi ligi pa spremljamo zanimiv zaključek rednega dela. V zadnjih krogih so se Dinamiti mladi povsem približali klubskim tekmecem, tako da je pred zaključkom še vse odprto. Dejstvo je, da bomo imeli vsaj enega predstavnika v izločilnih bojih.Mlada ekipa TNT-ja vedno napolni tribune športnega parka Horjul in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Drugič v mesecu dni so fantje prekrižali palice z ekipo Golazni in tudi tokrat igrali zelo dobro. Tekmo so bolje začeli Horjulci in že po štirih minutah povedli z dvema zadetkoma prednosti. Golazen je izkušena ekipa z nekaj dobrimi hokejisti, tako ni dolgo trajalo, da so se približali oz. izenačili. Dobri napotki trenerja Finka so se izplačali in v nadaljevanju so naši fantje le še stopnjevali ritem, z vseh strani ogrožali nasprotnikova vrata in ponovno povedli za dva gola. Nezbranost pred svojimi vrati se jim je še enkrat več maščevala, tako da so nasprotniki v vsega petih minutah zadnjega dela popolnoma preobrnili rezultat. Napad brez vratarja se TNT-ju ni izplačal, fantje so na koncu morali priznati premoč – končni rezultat pa 4:5 za Golazen. Dinamitom mladim so se tako na široko odprla vrata, da se z zmago izenačijo na lestvici s horjulskimi tekmeci.Dan kasneje so slednji palice prekrižali z vodilno ekipo druge lige. Vrhpolje so naporen in neugoden tekmec, vendar so se jim že takoj po prvem sodnikovem žvižgu Dinamiti postavili po robu. Na začetku so sicer Vrhpoljci povedli, ampak vodstvo slednjih ni bilo dolgotrajno. Za preobrat in vodstvo Horjulcev sta poskrbela Kladnik in Oblak. V nadaljevanju so se vrstili napadi tako na eni kot na drugi strani, za vsaj točko pa je minuto in pol do konca poskrbel Ožbej Petrovčič. Podaljšek pa na našo žalost ni trajal prav dolgo, bliskovit protinapad je uspešno zaključil Žurbi in Vrhpolju zagotovil zmago.Dinamiti mladi so se z eno osvojeno točko približali TNT-ju na vsega dve, tako da bosta zadnja dva kroga resnično napeta kot že dolgo ne. Imajo pa igralci TNT-ja nedvomno lažji razpored, medtem ko Dinamite mlade čakajo še Žirafe in Golazen.

Prvenstvo se nadaljuje že prihajajoči petek, vsi navijači željni dobrega hokeja vabljeni v Horjul spodbujati vse naše fante.

3,4 DINAMITI!