HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki

Prispevki

DSC 0297

Zmagovit uvod v novo leto, TNT še drugič letos v klubskem derbiju ugnal Dinamite mlade

Pretekli petek so Dinamiti z nekoliko premešano postavo in visokim ritmom čez celotno tekmo ponovno ugnali Tajflne. Klubski derbi v drugi ligi pa je še enkrat več napolnil tribune Športnega parka Horjul. Mladi fantje ekipe TNT so drugič letos prekrižali palice s kolegi – Dinamiti mladimi in jih premagali z rezultatom 2:4. 

Več ...

 
Sime žerdo Anžr

Dinamiti še drugič zapored do visoke zmage, poraz TNT-ja in Dinamitov mladih

Prvi konec tedna v mesecu novembru so bila po in line igriščih po Sloveniji odigrane tekme drugega kola državnega prvenstva. Naša prva ekipa je po začetnem šoku jezo stresla nad Luftarji in tako dosegla drugo zmago v sezoni. TNT je priznal premoč visoko letečim Dolenjcem, Dinamiti mladi pa so kljub všečni in borbeni igri priznali premoč novincem v drugi ligi Muflonom.

Več ...

   
DSC 0238

Za uvod v sezono Dinamiti odpihnili lanske nasprotnike v finalu

Po vročem poletju in dolgi odsotnosti se je pretekli konec tedna končno začelo tudi državno prvenstvo v in line hokeju. Nova sezona je prinesla kar nekaj novosti, tako na splošno v obeh ligah, kot tudi na klubski ravni hokejskega kluba Dinamiti Horjul. V prvem krogu so Dinamiti gostili lanske finaliste in jim ponovno odčitali lekcijo hokeja.

Več ...

 
državni prvaki 2018

Popolna sezona za še en naslov državnih prvakov!

Dinamiti osvojili naslov najboljšega v državi, TNT pa osvojil drugo ligo in tako uspešno dokončal delo članskih ekip letošnje sezone. Poteka le še borba naših oklepnikov do 16 let, kjer se ravno tako borijo za naslov.

Več ...

   
Dinamiti naslovna spletka

Svetovna borba za zmago sezone in uvrstitev v polfinale!

Horjulci smo tradicionalno znani kot nepopustljivi, včeraj pa so to še enkrat več dokazali naši fantje na koleščkih in s fanatično borbo, nepopustljivostjo in srcem na koncu ujeli in v podaljšku še premagali zvezdniško ekipo Prevoj, katera je bila sestavljena samo iz igralcev hokeja na ledu. Z zmago so se fantje uvrstili v polfinale državnega prvenstva.

Več ...