HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Ml. dečki (U-12)

Ml. dečki (U-12)

Logo_HK_Dinamiti_-_novi

Začenja se nova sezona inline hokeja

Še malo in hokejske počitnice bodo pospravljene pod preprogo. Dobra dva meseca po zaključku sezone, katera se je že tradicionalno končala s Horjul Hockey Cup-om se bodo danes zbrali hokejisti Dinamitov Horjul.

 

Več ...

   
TNT_2010_WinCE

Dinamiti Horjul U-14 osvojili 3.mesto

Končno je konec letošnje sezone za državna prvenstva v inline hokeju. Pred nami je le še Horjul hockey cup, nato pa se bodo vrata horjulske športne dvorane zaprla vsaj do sredine avgusta.

Več ...

   
IMG_7251_WinCE

Soliden začetek državnega prvenstva do 14 let

V soboto so bile na sporedu prve tri tekme državnega prvenstva v inline hokeju do 14 let. Dinamiti Horjul so izgubili dve tekmi, pomembno zmago pa so dobili proti večnem tekmevem Prevojam.

Več ...

   
IMG_7251_WinCE

Vse zmage dosegli domači Dinamiti

Zadnjo nedeljo v mesecu februar je zaznamoval hokej v Športnem parku Horjul, kjer so se v mini prijateljskem turnirju medseboj pomerili hokejisti Prevoj, Poleta iz Trsta in domači  Dinamiti Horjul. Starostno so bili razporejeni v U – 10, U – 14 in U – 16.

Največ tekem in sicer 3 smo videli v najmlajši selekciji hokejistkov do 10 let.

Več ...

   
IMG_7251_WinCE

Horjulski dečki in kadeti tretji v državi!

Lukovica, 11. in 13.06.2010

Ta konec tedna se je na Lukovici zaključilo DP za selekcije dečkov do 14 let ter kadetov do 16 let. Naslova državnih prvakov so se pri obeh selekcijah veselili igralci ekipe Ice Elite, ki so v obeh finalih premagali ekipo Prevoj. Prav tako so pri obeh selekcijah tretje mesto osvojili Horjul Dinamiti

Več ...

   
IMG_7251_WinCE

Horjulski dečki premagali slovensko elito hokeja na ledu!!!

Lukovica, 15.05.2010

Zgodilo se je to v kar nas je zelo malo verjelo, malo jih je po tihem upalo in kar si je večina predstavljala za nemogoče. Horjulski podmladek do 14 let je zmagal na turnirju za državno prvenstvo Slovenije, v finalu pa po kazenskih strelih ugnal ekipo Ice elite, ki jo sestavljajo pretežno najprespektivnejši slovenski igralci hokeja na ledu do 14 let. 

Več ...

   
IMG_7251_WinCE

Za začetek drugo in četrto mesto dečkov do 14 let!

Lukovica, 24.04.2010

Hokejski Klub Prevoje je bil prvi na vrsti, da organizira turnir za državno prvenstvo dečkov U-14, na katerem se je pomerilo šest ekip. Iz HK Dinamiti Horjul smo prispevali kar dve in sicer Dinamite, ki so na koncu zasedli drugo mesto ter  TNT, ki je pristal na četrtem mestu in tudi navdušil, kar zajetno število gledalcev v RCU Lukovica. Ekipe so bile razdeljene v dve skupini, kjer so se prvo pomerile znotraj skupine nato pa po uvrstitvi še z drugo skupino za prvo, tretje in peto mesto. Ekipa TNT je v skupini prvo tekmo

Več ...

   
IMG_7251_WinCE

Zmaga in poraz po kazenskih strelih!

Lukovica, 21.03.2010

 

V nedeljo se je na  RCU Lukovica zbralo kar lepo število Horjulcev, vzrok pa so bile dve prijateljske tekme dečkov (U-14) med Dinamiti in HK Prevojam. Zaradi velikega števila igralcev pri obeh klubih v tej starostni kategoriji so se trenerji odločili, da odigrajo dve tekmi. Na prvi tekmi so nastopili fantje, ki se z In Line hokejem ukvarjajo krajši čas, vendar zaradi tega želje in napetosti ni bilo nič manj kot pri izkušenejših kolegih, ki so nastopili kasneje. Za Dinamite je na prvi tekmi zadel Marcel Lavriša, ki je kasneje presenetljivo prvi zadel še na drugi tekmi. Po hudem boju so na koncu po kazenskih strelih slavili igralci Prevoj, veseli pa dejstvo, da se fantje hitro učijo saj so kljub krajši dobi organiziranega treninga prikazali lep in občudovanja vreden hokej. Pri Dinamitih sta se v golu izkazala

Več ...

   
dinamitki_95-99

Dečki do 13 let izgubili proti Muflonom!

Horjul, sobota 13.02.2010

Prav tako sta se v soboto pomerili mlajši ekipi Muflonov iz Tolmina in  Horjulskih Dinamitov do 13 let.
Tekmo so začeli odločneje gostje iz Tolmina in kaj kmalu so vodili z 2:0. Horjulcem je malo upanja vlil zadetek za znižanje na 2:1, ki ga je dosegel Žan Grum. Do konca tekme so imeli Dinamiti še nekaj priložnosti vendar gola niso dosegli. So pa zato pridno zadevali Mufloni in tako slavili z rezultatom 8:1.

   
decki

Prepričljiva zmaga dečkov!

V soboto 14.2.2010 ob 16h sta se v ŠP Horjul v prijateljski tekmi pomerili ekipi horjulskih dečkov in  Lukovice.
Mladi Horjulci so pričeli bolje in prek Jurija Oblaka tudi povedli. Nadaljevali so z borbeno igro, ki se jim je kmalu tudi obrestovala saj je zadel Jan Leben. Nato so mrežo gostov zatresli še 2x Jurij Oblak , Rok Cankar ter Ahac Lončar. Ob koncu tekme je rezultat na semaforju pokazal 6:1 za domače hokejiste. Pri Horjulcih velja omeniti še odličnega vratarja Alexa Vecka, ki je z nekaterimi dobrimi obrambami navdušil vse gledalce.