HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Ml. dečki (U-12) Dinamiti Horjul U-14 osvojili 3.mesto

Dinamiti Horjul U-14 osvojili 3.mesto

E-pošta natisni PDF
TNT_2010_WinCEKončno je konec letošnje sezone za državna prvenstva v inline hokeju. Pred nami je le še Horjul hockey cup, nato pa se bodo vrata horjulske športne dvorane zaprla vsaj do sredine avgusta.

V petek so horjulski hokejisti do 14 let odigrali polfinalno tekmo proti ekipi Rabbit iz Ljubljane. Pred sasmo tekmo je prišlo do nekaj administrativnih napak, zato se je sam začetek tekme nekoliko zavlekel. Z golom Tima Finka iz powerplaya so Dinamiti povedli. V 2/4 so Ljubljančani izenačili v nadaljevanju pa se je žal začel njihov šov zadetkov. Pred zadnjo četrtino so vodili s tremi zadetko prednosti in Dinamiti so  bili  pred težko nalogo, katero žal niso izpolnili in izgubili s končnim rezultatom 6 : 1. Tako so se v tekmi za 3. mesto pomerili s Prevojami. Tekma je bila kot vsak derbi napeta in izenačena. Po zadetkih Tima Finka, Jana Lebna in Žige Mazija so Dinamiti Horjul U-14 prišli do 3. mesta v državi. Čestitke gredo vsem igralcem horjulske ekipe, vključno s trenerjem Fajdigo.
V soboto pa je četrtfinalno srečanje Mastersa odigrala članska ekipa Dinamitov. Palice so prekrižali s ekipo Troha pub Bled. Že zelo hitro so Gorenjci povedli s tremi zadetki prednosti, ta pa je do konca samo še naraščala. Oslabljeni horjulci niso in niso mogli razviti svoje prepoznavne igre. Končni rezultat je bil tako kar 11 : 2. Zadetka za Horjul sta dosegla Damir Mulalić in novopečeni kapetan Anže Lončar. V nadaljevanju Mastersa so Gorenjci odpravili Citypark Strele, nato pa so v finalu izgubili proti Prevojam.
Pred nami je tako le še Horjul hockey cup. Začne se v četrtek s tekmo med Dinamiti Horjul in reprezentanco Slovenije.

Vabljeni !