HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Dinamiti Horjul mladi (3. liga)

Dinamiti Horjul mladi (3. liga)

579223 464960233546034 1818990877 n

Na Opčinah zmagala hokejska igra

 

Prvo novembrsko nedeljo so se v Italiji na prijateljski tekmi pomerile vse mlajše kategorije našega kluba. Poln avtobus igralcev in navijačev se je dopoldne iz Športnega parka Horjul odpeljal proti Opčinam, kraju tik za slovensko -  italijansko mejo.

Več ...

   
DSC 0039

Težko prigarana prva zmaga mladih Dinamitov

 

Sezona inline hokeja se vidno približuje vrhuncu, saj so se začeli boji v polfinalu. Prvi dvoboj za vstopnico v finalu 3. lige so začeli Dinamiti Horjul Mladi s tekmo proti Trojancem. Ti dve moštvi sta se pomerili točno pred enim tednom, takrat so slavili Trojanci, zato je horjulska mladina obljubljala maščevanje. V napeti tekmi so obljubo držali in z zmago 5 : 3 povedli ena proti nič v zmagah.

Več ...

   
100_0468

Horjulski podmladek še vedno navdušuje

V petek 11. novembra je ekipa Dinamiti Horjul - Mladi odigrala srečanje 6. kroga, ki šteje za državno prvenstvo 3. lige. Ekipa večinoma sestavljena iz kadetov je navdušila in iz igrišča odpihnila igralce Luč. Z zmago 9 : 2 so se prebili na sam vrh prvenstvene lestvice.

Več ...

   
Kadeti_2010_1_WinCE

V generalki pred DP-jem zmaga kadetov proti Ederi v Trstu!

Trst, 25.04.2010
V nedeljo je bila odigrana še povratna prijateljska tekma med ekipo Dinamitov in Edero iz Trsta v selekciji kadetov do 16 let. Z rezultatom 7-4 so zmagali Dinamiti in tako nakazali dobro formo pred torkovim začetkom DP-ja, ki se bo začelo v Športnem parku Horjul ob 9 uri dopoldan. V zelo razburljivi tekmi smo bili priča hitremu in pravemu moškemu hokeju, saj se je tekma iz prijateljskega vzdušja spreobrnila v pravi boj za čast in slavo, kjer so zapele tudi pesti.

Več ...

   
Kadeti_2010_1_WinCE

Kljub boljši igri tesen poraz!

Horjul, 18.04.2010


V nedeljo se je v Športnem parku Horjul odigrala prijateljska tekma kadetov do 16 let med domačimi Dinamiti in Edero iz Trsta, ki so jo tesno z rezultatom 3-2 dobili slednji. Ne glede na poraz so domači hokejisti pokazali lepo in dopadljivo igro, ki pa sama po sebi ne šteje, če ni kronana z zadetkom ob koncu akcije in prav to je bil glavni razlog za poraz, saj so kljub številnim priložnostim Dinamiti dosegli le dva gola. Oba zadetka za Dinamite je dosegel Andraž Šibau, ki je bil poleg

Več ...

   
Kadeti_2010_1_WinCE

ODLIČNI PREDSTAVI MLADIH TNT-jevcev

Horjul, 03.04.2010

V soboto so mladi TNT odigrali dve tekmi ProHockey Cup lige v Horjulu. Z odlično, zbrano, disciplinirano ter homogeno igro so mladi TNT odpihnili iz igrišča Kranjske študente z 9:3 ter Hrvaške Ježe s 7:1.

Več ...

   
decki

Diavoli Vicenza – Horjul Dinamiti (U – 17) 10 - 18

Vicenza, 17.01.2010

Ekipa kadetov HK Dinamiti Horjul, ki nastopa v amaterski ligi ProHockey Cup, kjer se zaenkrat odlično drži in zaseda 10. mesto, ki še vodi v zgornji dom nadaljnjega tekmovanja je prosti vikend dobro izkoristila ter odigrala prijateljsko tekmo s kadeti Vicenze iz sosednje Italije.

Več ...