HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Dinamiti Horjul mladi (3. liga) Na Opčinah zmagala hokejska igra

Na Opčinah zmagala hokejska igra

E-pošta natisni PDF

 

579223 464960233546034 1818990877 nPrvo novembrsko nedeljo so se v Italiji na prijateljski tekmi pomerile vse mlajše kategorije našega kluba. Poln avtobus igralcev in navijačev se je dopoldne iz Športnega parka Horjul odpeljal proti Opčinam, kraju tik za slovensko -  italijansko mejo.

Pri zahodnih sosedih ravno tako trenirajo in vodijo mlajše hokejiste, zato pridejo take prijateljske tekme zelo prav tako hokejistom, kot tudi  trenerjem. Ekipo hokejske šole U – 10 in U – 12 je vodil trener Boštjan Breznik, ostali dve kategoriji U -14 in U – 16 pa kapetan članske ekipe Dinamitov Anže Lončar. Boštjan je s svojima ekipama dosegel polovični uspeh, najmlajši so zmagali 6 : 4, ekipa do 12 let pa je izgubila 7 : 4. Anže Lončar pa je s svojimi varovanci obakrat slavil z visokim rezultatom, celo brez prejetega zadetka. U – 14 so zmagali 11 : 0, najstarejši udeleženci turnirja U – 16 pa 9 : 0. Rezultati na takih tekmah niso v ospredju, otrokom oz. igralcem so pomembne predvsem tekme, ki jih čez leto kar precej primanjkuje. Videli smo zanimiv hokej, ki pa bo moral z leti še kar napredovati. V Horjulu imamo izvrstne pogoje za tak napredek, ter izvrsten kader trenerjev. Pohvaliti gre tudi vztrajne starše, ki naš hokejski podmladek redno vozijo na treninge.

Hokejski dan, ki so ga tokrat organizirali v Italiji, pa bo organiziral tudi HK Dinamiti Horjul. V nedeljo 25. novembra se bodo še enkrat pomerile vse te kategorije v Športnem parku Horjul

Vabljeni !!