HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Člani (Dinamiti)

Člani (Dinamiti)

DSC 0297

Zmagovit uvod v novo leto, TNT še drugič letos v klubskem derbiju ugnal Dinamite mlade

Pretekli petek so Dinamiti z nekoliko premešano postavo in visokim ritmom čez celotno tekmo ponovno ugnali Tajflne. Klubski derbi v drugi ligi pa je še enkrat več napolnil tribune Športnega parka Horjul. Mladi fantje ekipe TNT so drugič letos prekrižali palice s kolegi – Dinamiti mladimi in jih premagali z rezultatom 2:4. 

Več ...

   
Sime žerdo Anžr

Dinamiti še drugič zapored do visoke zmage, poraz TNT-ja in Dinamitov mladih

Prvi konec tedna v mesecu novembru so bila po in line igriščih po Sloveniji odigrane tekme drugega kola državnega prvenstva. Naša prva ekipa je po začetnem šoku jezo stresla nad Luftarji in tako dosegla drugo zmago v sezoni. TNT je priznal premoč visoko letečim Dolenjcem, Dinamiti mladi pa so kljub všečni in borbeni igri priznali premoč novincem v drugi ligi Muflonom.

Več ...

   
DSC 0238

Za uvod v sezono Dinamiti odpihnili lanske nasprotnike v finalu

Po vročem poletju in dolgi odsotnosti se je pretekli konec tedna končno začelo tudi državno prvenstvo v in line hokeju. Nova sezona je prinesla kar nekaj novosti, tako na splošno v obeh ligah, kot tudi na klubski ravni hokejskega kluba Dinamiti Horjul. V prvem krogu so Dinamiti gostili lanske finaliste in jim ponovno odčitali lekcijo hokeja.

Več ...

   
državni prvaki 2018

Popolna sezona za še en naslov državnih prvakov!

Dinamiti osvojili naslov najboljšega v državi, TNT pa osvojil drugo ligo in tako uspešno dokončal delo članskih ekip letošnje sezone. Poteka le še borba naših oklepnikov do 16 let, kjer se ravno tako borijo za naslov.

Več ...

   
Dinamiti naslovna spletka

Svetovna borba za zmago sezone in uvrstitev v polfinale!

Horjulci smo tradicionalno znani kot nepopustljivi, včeraj pa so to še enkrat več dokazali naši fantje na koleščkih in s fanatično borbo, nepopustljivostjo in srcem na koncu ujeli in v podaljšku še premagali zvezdniško ekipo Prevoj, katera je bila sestavljena samo iz igralcev hokeja na ledu. Z zmago so se fantje uvrstili v polfinale državnega prvenstva.

Več ...

   
DSC 0297

TNT redni del končal kot prvi, uspelo tudi Dinamitom mladim!

Pretekli petek so bile v drugi ligi državnega prvenstva odigrane zadnje tekme dela za razvrstitev. Tako imamo sedaj vse četrtfinaliste, iz vrst našega kluba preboj naprej ni uspel le Puranom.

Več ...

   
DSC 0444

Dinamiti do nove zmage, Purani nadigrali Dolenjske Toplice!

Konec tega tedna so bile po in line igriščih odigrane nove, v prvi ligi pa celo zadnje tekme rednega dela prvenstva. Dinamiti so uvodni del končali brez poraza, v drugi ligi pa naše hokejiste čakati še dve tekmi.

Več ...

   
DSC 0417

Dinamiti "naluftali" Gorenjce, TNT drugič premagal Žirafe!

Naši hokejisti v boju za nove točke državnega prvenstva ne poznajo počitka, ta konec tedna so bile odigrane nove, težke tekme. Na štirih srečanjih našega kluba smo tokrat dosegli polovičen uspeh.

Več ...

   
DSC 0438

Dinamiti večajo prednost, TNT po zmagi na derbiju na sam vrh!

Pretekli konec tedna je bil po in line igriščih Slovenije odigran kar dvojni razpored tekem za državno prvenstvo, če pa štejemo še pravljico slovenske reprezentance na OI v Južni Koreji potem je za nami pravi hokejski teden. Dinamiti so v prvi ligi odigrali dve tekmi, ter doživeli ravno toliko zmag, mednje štejemo tudi TNT. Dinamiti mladi so bili polovično uspešni, med tem ko Puranom še vedno ne steče.

Več ...

   
DSC 0491

Na krilih Žerdina in Stoparja do zanesljive zmage proti Prevojam


Pretekli konec tedna so bile v pravih zimskih razmerah odigrane nove tekme državnega prvenstva. Štiri ekipe Dinamitov so vknjižile tri zmage, Puranom pa je tokrat zmanjkalo nekoliko sreče, da bi bil klubski uspeh popoln.

Več ...