HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Člani (Dinamiti)

Člani (Dinamiti)

Dinamiti naslovna spletka

Učinkoviti Dinamiti do nove zmage, slovenski derbi v Italiji Diavoli Vicenzi!

 

V zadnjem tednu dni smo v klubu doživeli nekaj zares dobrih trenutkov. V slovenskem prvenstvu Dinamiti še naprej igrajo zelo dobro in vodijo na lestvici, TNT redni del končal na še zadnjem mestu, ki vodi v končnico, medtem ko so Dinamiti mladi končali s tekmovalno sezono. V nadaljevanju bomo omenili tudi vrhunske igre, pokalno zmago, derbi in še več v italijanskem prvenstvu, kjer blesti kar pet naših fantov.

Več ...

   
DSC 0297

Tesno do nove zmage v prvi ligi, TNT zmlel nasprotnika in se uvrstil v končnico

Včeraj so bile v Športnem parku Horjul odigrane ene izmed zadnjih tekem rednega dela državnega prvenstva. Prva ekipa je težje od pričakovanj prišla do zmage, TNT je visoko ugnal Sharks-e in tako do konca pokopal upe naše tretje ekipe Dinamite mlade, ter se že teoretično uvrstil v končnico.

Več ...

   
DSC 0438

Dinamiti do zmage brez boja, TNT in Dinamiti mladi do tesnega poraza

Prva ekipa drugič letos v rednem delu do zmage proti Brezovici brez boja, v drugi ligi pa za naši ekipi dva tesna poraza, Dinamiti mladi proti Vrhpolju celo po podaljšku. Zadnja dva kroga druge lige bosta tako še zelo tesna, vsaj ena ekipa pa ima zagotovljeno končnico.

Več ...

   
DSC 0297

Drugič zapored popoln klubski vikend za Dinamite

Ponovno lahko pišemo o super tekmovalnem vikendu našega kluba, saj so drugič zapored vse tri ekipe Dinamitov prišle do zmage. Močno premešana prva ekipa je ugnala veteransko reprezentanco Slovenije, TNT je presenetljivo premagal Žirafe, medtem ko vse boljšo formo kažejo tudi Dinamiti mladi, ki so bili boljši od Sharksov.

Več ...

   
DSC 0484

Odličen vikend za Dinamiti, vse tri ekipe kluba do pomembnih zmag

Po dolgem, dolgem času lahko pišemo, da je tekmovalni vikend zares uspešen. V prvi ligi so Dinamiti v treh dneh dvakrat premagali velike rivale iz Lukovice, TNT je ugnal vedno neugodno Pavzo, Dinamiti mladi pa so po treh zaporednih zmagah jezo stresli nad visokoletečimi Sršeni.

Več ...

   
DSC 0297

Zmagovit uvod v novo leto, TNT še drugič letos v klubskem derbiju ugnal Dinamite mlade

Pretekli petek so Dinamiti z nekoliko premešano postavo in visokim ritmom čez celotno tekmo ponovno ugnali Tajflne. Klubski derbi v drugi ligi pa je še enkrat več napolnil tribune Športnega parka Horjul. Mladi fantje ekipe TNT so drugič letos prekrižali palice s kolegi – Dinamiti mladimi in jih premagali z rezultatom 2:4. 

Več ...

   
Sime žerdo Anžr

Dinamiti še drugič zapored do visoke zmage, poraz TNT-ja in Dinamitov mladih

Prvi konec tedna v mesecu novembru so bila po in line igriščih po Sloveniji odigrane tekme drugega kola državnega prvenstva. Naša prva ekipa je po začetnem šoku jezo stresla nad Luftarji in tako dosegla drugo zmago v sezoni. TNT je priznal premoč visoko letečim Dolenjcem, Dinamiti mladi pa so kljub všečni in borbeni igri priznali premoč novincem v drugi ligi Muflonom.

Več ...

   
DSC 0238

Za uvod v sezono Dinamiti odpihnili lanske nasprotnike v finalu

Po vročem poletju in dolgi odsotnosti se je pretekli konec tedna končno začelo tudi državno prvenstvo v in line hokeju. Nova sezona je prinesla kar nekaj novosti, tako na splošno v obeh ligah, kot tudi na klubski ravni hokejskega kluba Dinamiti Horjul. V prvem krogu so Dinamiti gostili lanske finaliste in jim ponovno odčitali lekcijo hokeja.

Več ...

   
državni prvaki 2018

Popolna sezona za še en naslov državnih prvakov!

Dinamiti osvojili naslov najboljšega v državi, TNT pa osvojil drugo ligo in tako uspešno dokončal delo članskih ekip letošnje sezone. Poteka le še borba naših oklepnikov do 16 let, kjer se ravno tako borijo za naslov.

Več ...

   
Dinamiti naslovna spletka

Svetovna borba za zmago sezone in uvrstitev v polfinale!

Horjulci smo tradicionalno znani kot nepopustljivi, včeraj pa so to še enkrat več dokazali naši fantje na koleščkih in s fanatično borbo, nepopustljivostjo in srcem na koncu ujeli in v podaljšku še premagali zvezdniško ekipo Prevoj, katera je bila sestavljena samo iz igralcev hokeja na ledu. Z zmago so se fantje uvrstili v polfinale državnega prvenstva.

Več ...