HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Članice (Jake Babe) Od Jakih Bab boljše le Mariborčanke!

Od Jakih Bab boljše le Mariborčanke!

E-pošta natisni PDF

Clanice_WinCEHorjul, 08.maj 2010 Članice HK Dinamiti Jake Babe smo 08. maja 2010 v dvorani Športnega parka Horjul organizirale 1. ženski in line turnir v Sloveniji.

Na turnirju se je pomerilo šest ženskih ekip iz vse Slovenije: Jake Babe, Kranj, Maribor, Olimpija, Jesenice in Jake Srake, kar je glede na trenutne razmere v ženskem in line hokeju vredno vsake pohvale!
Domačinke Jake Babe smo se skozi vse tekme odlično držale, tako po zaslugi srčne in disciplinirane igre, kot tudi po zaslugi odlične vratarke Ksenije Božnar, saj do finalne tekme, nasprotnicam nismo dovolile, da bi dosegle zadetek.
V finalu so bile za nas nepremagljive  Mariborčanke. Končni rezultat na semaforju je pokazal rezultat 5:1. Častni zadetek za Jake Babe je na podajo Tine Zuljan dosegla napadalka Katja Biščak.
V postavi Jakih Bab so borbale: Katja Biščak, Tina Zuljan, Barbara Seničar, Nina Lončar, Barbara Kern, Maja Leben, Polona Zdešar, Ana Pišljar, Laura Vidmar. Nekaj igralk smo morale posoditi okrnjenima ekipama Jake Srake in Kranju, za njih so zaigrale Jake Babe: Špela Zalaznik, Manca Praznik, Klara Lavriša, Lea Sedmak, Katarina Breskvar in Špela Macuh, ki so prav tako prikazale odlično igro, in se jim velja še posebno zahvaliti.
Šesto uvrščena je bila ob zaključku turnirja ekipa Jake Srake, pete so bile Jeseničanke, četrte Kranjčanke, tretje mesto je osvojila ekipa Olimpije, drugo Jake Babe, prvo Maribor.
Nagrado za najboljšo igralko je prejela Mojca Lahovec (Olimpija), naziv naj strelke si je z 14 osvojenimi točkami priborila Pia Pren (Maribor),za najboljšo vratarko pa je bila razglašena Ksenija Božnar (Jake Babe).
Jake Babe se zahvaljujemo vsem udeleženkam turnirja, podpornikom in navijačem, ki so glasno navijali za nas, še posebej pa vsem, ki so nam pomagali omogočiti tako dober turnir. (HK Dinamiti Horjul, Siliko Brezje, Gabrovšek Transport, Kvader, ExCenter, Planet 9, Mobitel, Coca Cola, Union, Uroš Janželj s.p., Tisk Tavčar, Sports House Pub).
Želimo si še več podobnih turnirjev, s še več ekipami, morda tudi nastop kakšne tuje ženske ekipe v prihodnjosti.... Do takrat pa bomo pridno nadaljevale s treningi, saj nam je turnir vlil nove volje do treningov in želje po novih tekmah.
Se vidimo prihodnje leto... Tongue out