HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Malčki (U-10) Dvojna zmaga podmladka Dinamitov iz Horjula

Dvojna zmaga podmladka Dinamitov iz Horjula

E-pošta natisni PDF

Hokejska_sola_1_WinCEV nedeljo 21.11.2010 sta se v Horjulu na prijateljski tekmi pomerili obe najmlajši selekciji HK Dinamiti Horjul in HK Prevoje.

Ob 10h sta tekmo začeli obe ekipi do 10 let. Mladi horjulski fantje so po pričakovanjih hitro povedli, kar pa jih je v nadaljevanju malo preveč poneslo in Prevojčani so se približali na samo 2 zadetka zaostanka. Kljub temu so Dinamitki tekmo mirno pripeljali do konca in slavili z rezultatom 9 – 6. Velja omeniti dejstvo, da je v igro trener Kos poslal prav vse svoje fante.
Takoj po tej tekmi pa sta na igrišče stopili obe ekipi do 14 let.  Tudi v tem dvoboju so prevladovali hokejisti Dinamitov s hitro in kombinatorno igro. Še posebej sta se izkazala Žiga Mazi in borbeni Mitja Hlastan, ki je tudi debitiral v tej starostni skupini. Domači so povedli s 3 – 0, vendar so gostje znižali na en zadetek zaostanka. Kljub temu, so Horjulci zabili še dva zadetka, gostje pa le enega in zmaga je zasluženo še enkrat ostala doma. Končni rezultat je bil 5 – 3. Pohvaliti je treba obe ekipi, ki iz tekme v tekmo prikazujeta boljši in na oko vedno lepši hokej.
Omeniti velja seveda tudi dejstvo, da je bila horjulska dvorana izjemno polna in tudi navijanje je bilo zelo glasno. Ob taki podpori staršev in ostalih navijačev se nimamo kaj bati za naše mlade hokejiste.
Malčke in dečke pa že to nedeljo ob 10 30 uri v ŠpH-u čaka nov  izziv in dve novi tekmi proti Prevojam.

Fantje, le tako naprej !!