HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki TNT - Dinamiti Horjul (2. liga)

TNT - Dinamiti Horjul (2. liga)

hrvaška slovenija- žerdo

Dinamita strelca za Slovenijo, Polet prerezal krila TNT – ju

Minuli petek je bil v Športnem parku Horjul pomemben obračun v drugi ligi za naše moštvo TNT. Dinamiti v prvi ligi so dobili kar tritedenski počitek, v tretji ligi pa naše fante čaka prvi obračun prihajajoči vikend. Nekaj fantov iz našega kluba pa se je udeležilo tudi reprezentančne akcije.

Več ...

   
DSC 0039

Piščanci in Trojanci padli pod streli Dinamitov

 

Za nami je še en tekmovalni vikend, ki je bil kljub enemu tesnemu porazu zelo uspešen. Fantje v prvi ligi so tokrat počivali, v drugi ligi pa se je našim hokejistom končno vse poklopilo, tako da zmaga nad Piščanci ni bila niti enkrat ogrožena. V tretji ligi smo doživeli polovičen uspeh. Najprej smo ugnali ene favorite Trojance, nato pa bili blizu še vodilnim Dolenjskim Toplicam.

Več ...

   
reprezentanca  u15 v horjulu

Dinamiti dobro odigrali v dresu Slovenije

Pretekli vikend so v Horjulu in Lukovici organizirali prvi reprezentančni zbor mlajših selekcij v inline hokeju. Hokejisti v starostnih kategorijah do 15 let in do 17 let so dvakrat prekrižali palice z vrstniki iz Italije. V reprezentanci Slovenije so veliko vlogo odigrali naši mladi Dinamiti.

Več ...

   
634127142040758561 slovenija inline 23 090531 vp

Izbrana mlada inline hokejska reprezentanca Slovenije

 

V petek 21. septembra je v RCU Lukovica potekal izbirni trening kandidatov – hokejistov za prvi reprezentančni zbor mlajših selekcij, ki bo ta vikend v Horjulu in Lukovici. Kandidati so bili iz treh slovenskih inline klubov. Dinamiti Horjul, Prevoje in Mufloni so poslali svoje igralce, da preizkusijo znanje in sposobnosti, ki bi jih potem lahko prinesli v reprezentanco.

Več ...

   
IMG_7251_WinCE

Samo še en hokejski vikend do konca sezone !

Dinamiti Horjul  U-10 in U-16 so že končali nastope v letošnjem državnem prvenstvu. Ekipa do 10 let je sezono končala 1. mestu spodnjega dela lestvice, kar je za tako mlado zasedbo svojevrsten uspeh, da so se sploh lahko kosali z veliko starejšimi fanti. Tudi zasedba do 16 let je osvojila 5. mesto.

Več ...

   
100_0468

Dinamiti Horjul Mladi klonili šele v finalu 2.lige

V soboto 23. aprila je v Lukovici potekal t.i. final four v 2. ligi državnega prvenstva. Sem se  je uvrstil tudi naš hokejski podmladek HK Dinamiti Horjul-MLADI.

Več ...

   
100_0468

Dinamiti Horjul Mladi v polfinalu 2.lige

Zadnjo soboto pred odhodom v Barcelono so Dinamiti odigrali še dve pomembni tekmi. Na obeh tekmah so tekmece dobesedno deklasirali v vseh pogledih pogledih hokejske igre.

Več ...

   
100_0468

Spet polovičen uspeh mladih Dinamitov

V soboto 12. 3. so na Lukovici, Dinamiti Horjul MLADI odigrali še predzadnji tekmi v 2. inline hokejski ligi. Dosegli so polovičen uspeh. Najprej so izgubili proti vodilnim Grizlijem, nato pa so premagali večne rivale Prevoje.

Več ...

   
100_0468

Žiga Mazi horjulski hokejski biser !

Nov že 11. tekmovalni dan v 2. ligi za hokejski klub Dinamiti Horjul mladi ni prinesel nobenih novosti. Mladi hokejisti so spet prikazali odličen hokej in svoje nasprotnike, tokrat ŠD Gornji Grad premagali z rezultatom 6 : 3.

 

Več ...

   
100_0468

Minimalna zmaga mladih Dinamitov

V soboto 29.11. je v RCU Lukovica potekal že 9. tekmovalni dan 2.lige za državno prvenstvo v inline hokeju. Dinamiti Horjul MLADI so palice prekrižali z ekipo Luče in napovedali napad na vrh lestvice. Že na ogrevanju pred tekmo se je videla zagnanost horjulske ekipe, ki kljub mladosti navdušuje hokejske privržence v Sloveniji.

Več ...