HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki TNT - Dinamiti Horjul (2. liga) Žiga Mazi horjulski hokejski biser !

Žiga Mazi horjulski hokejski biser !

E-pošta natisni PDF

100_0468Nov že 11. tekmovalni dan v 2. ligi za hokejski klub Dinamiti Horjul mladi ni prinesel nobenih novosti. Mladi hokejisti so spet prikazali odličen hokej in svoje nasprotnike, tokrat ŠD Gornji Grad premagali z rezultatom 6 : 3.

 


Tudi tokrat so blesteli predvsem mlajši hokejisti, kateri se razvijajo v odlične športnike in na katere bo treba v prihodnje še pošteno računati. Mogoče celo kmalu v 1. ligi.
Že v  drugi minuti so povedli po lepi kombinatorni akciji, katero je rutinirano zaključil Trček Janez. Nato so pritisnili tudi nasprotniki in najprej prek Ugaška izenačili, potem pa tudi povedli po strelu Šinkovca. Tu bi lahko obramba Dinamitov posredovala bolje.
No v drugi četrtini je hitro izenačil prvi strelec horjulcev Leskovec Jakob, kateremu se je pridružil še Sever Blaž in skupaj sta poskrbela za novo vodstvo. V nadaljevanju so spet kraljevali Dinamiti in z nekaj izjemnimi potezami na noge dvigali svoje navijače. Kljub številnim priložnostim je edini gol v tej četrtini dosegel Mazi Matija in prednost pred nadaljevanjem tekme povečal na dva zadetka.
V zadnji četrtini  je svoj prvi zadetek v članski konkurenci dosegel 13 – letni Mazi Žiga in svojo ekipo popeljal do lepe prednosti dveh zadetkov. Vse čestitke  temu mlademu horjulskemu biseru.  Že prej je tretji zadetek za Gornji Grad dosegel Ločičnik Janez.
Da pa to ne bi bilo dovolj je svoj drugi zadetek na tekmi dosegel Leskovec Jakob in svoji ekipi zagotovil pomembno zmago pred nadaljevanjem prvenstva.
Pohvaliti je treba celo ekipo na čelu z vratarjem, kateri je z dobrimi posredovanji zaustavil marsikateri strel nasprotnikov. Kot smo omenili že prej, ko smo pohvalili predvsem mlade hokejiste in vratarja, pa je treba dodati tudi to, da so pomemben člen tudi izkušenejši igralci ekipe na čelu z Urošem Janžljem in Dolinar Matejem.

Dinamiti Horjul mladi imajo sedaj 14 dnevno pavzo med katero bodo poskušali še bolj izpiliti svojo formo in se pripraviti na zaključek rednega dela prvenstva. Do začetka aprila jih čakajo še tri tekme. Na drugem mestu lahko celo ujamejo HK Agrobar, vodilni hokejisti Grizliji pa imajo varno prednost pred zasledovalci.