HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki TNT - Dinamiti Horjul (2. liga) Spet polovičen uspeh mladih Dinamitov

Spet polovičen uspeh mladih Dinamitov

E-pošta natisni PDF

100_0468V soboto 12. 3. so na Lukovici, Dinamiti Horjul MLADI odigrali še predzadnji tekmi v 2. inline hokejski ligi. Dosegli so polovičen uspeh. Najprej so izgubili proti vodilnim Grizlijem, nato pa so premagali večne rivale Prevoje.

Kot smo že omenili so palice najprej prekrižali z ekipo Grizliji. Horjulci so zelo slabo začeli srečanje, saj so že po prvi četrtini zaostajali s tremi zadetki. V 2 / 4 sta mreži mirovali. V nadaljevanju pa je hitro gol dosegel Jan Leben, vendar so nasprotniki vrnili s 3 zadetki in ušli na varno prednost celo 5 zadetkov. V zadnji četrtini sta obe ekipi dosegli po en gol. Končni rezultat je bil tako 6 : 2.

Pohvaliti gre predvsem mlajše člane horjulske ekipe, ki so za razliko od svojih starejših kolegov v precej boljši formi.

Drugo tekmo so odigrali z domačini iz Prevoj in jih odpravili z rezultatom  5 : 3. V prvi četrtini sta mreži na obeh straneh mirovali, nato  pa so se razigrali tako eni kot drugi. Več zadetkov je uspelo na naše veselje doseči horjulcem. Največ jih je dosegel mladi Jan Leben. Nekaj sekund do konca mu je uspelo še tretjič premagat nasprotnikovega vratarja in tako svojo ekipi priboriti pomembno zmago.

V začetku aprila bodo Dinamiti Horjul MLADI odigrali še zadnjo tekmo rednega dela. Palice bodo prekrižali z ekipo Agrobar. Vmes jih seveda čakajo še boji v ProSports. Si ligi.

 

Športen pozdrav !