HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki TNT - Dinamiti Horjul (2. liga) Dinamiti Horjul Mladi v polfinalu 2.lige

Dinamiti Horjul Mladi v polfinalu 2.lige

E-pošta natisni PDF

100_0468Zadnjo soboto pred odhodom v Barcelono so Dinamiti odigrali še dve pomembni tekmi. Na obeh tekmah so tekmece dobesedno deklasirali v vseh pogledih pogledih hokejske igre.

Najprej so palice prekrižali s hokejisti Blejske Dobrave in jih odpihnili z rezultatom 13 : 3. V vrata Dinamitov je prvič letos stopil “ EBEL-aš” Gašper Krošelj. Med prijavljenimi igralci sta bila tudi Jaka Zdešar in Benjamin Levič. Čez celotno srečanje smo videli enosmeren promet proti Gorenjskim vratom. Naslednjo oz. predzadnjo tekmo pred final fourom so Horjulci odigrali proti Yetijem iz Slovenjskih Konjic. Gol Dinamitov je tokrat branil še en letošnji debitant Jure Pavlič. Nalogo  je opravil zelo dobro, prejel je namreč le dva zadetka. Dinamiti so zmagali 8 : 2 in še polni izkupiček je romal v Horjul.

 


Podmladek članskega moštva se je v 2. ligi uvrstil v polfinale. Zadnji del rednega dela so horjulski mladci odigrali naravnost fantastično. Končali so na 3. mestu in za nagrado nas je takoj čakala prava poslastica. V nedeljo 10. 4. so odigrali četrfinalno tekmo s Prevojami. Domačine iz Lukovice so “ stresli “ z rezultatom 5 : 1. S srčno in borbeno igro so poželi veliko aplavza tako trenerja kot navijačev s tribun. S hattrickom se je izkazal Matej Dolinar-Karun. S sposojeno leseno palico je dobesedno rušil vse pred seboj. Dva gola v končni mozaik je dodal še Jakob Leskovec. Omeniti je treba bučno podporo horjulskih navijačev, kar je igralce le navdahnilo z dodatno energijo. S to zmago se je horjulski podmladek uvrstil v polfinale, ki bo na sporedu 23. aprila.


Članska ekipa se 14. aprila odpravlja na močan mednarodni turnir v Špansko Barcelono. Na t.i. Sparta cup bodo med 12 ekipami poskusili ponoviti lanski uspeh, ko so na kolena spravili prav vse svoje nasprotnike.