HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki TNT - Dinamiti Horjul (2. liga) Samo še en hokejski vikend do konca sezone !

Samo še en hokejski vikend do konca sezone !

E-pošta natisni PDF

IMG_7251_WinCEDinamiti Horjul  U-10 in U-16 so že končali nastope v letošnjem državnem prvenstvu. Ekipa do 10 let je sezono končala 1. mestu spodnjega dela lestvice, kar je za tako mlado zasedbo svojevrsten uspeh, da so se sploh lahko kosali z veliko starejšimi fanti. Tudi zasedba do 16 let je osvojila 5. mesto.

Naša najmlajša ekipa je v Trstu odigrala tri tekme in žal vse tri izgubila. Proti Prevojam z rezultatom 3 : 1, proti italijanskemu moštvu iz Trsta z 2 : 0 in proti Hobby Starsom kar 5 : 0. Kljub temu gredo vseeno čestitke letos izjemno mladi zasedbi horjulskega podmladka. Sploh zmaga 3 kroge nazaj, ko so ugnali veliko bolj izkušene mladce iz Trsta. Že naslednjo sezono se zna v tej kategoriji marsikaj zasukati in na vrh lahko spet posežejo Dinamitki. Malce je žal razočarala ekipa do 16 let, kajti fantje so nepričakovano izgubili tekmo proti drugi ekipi Prevoj z 4 : 0. Sezono so tako končali pod pričakovanji in prav si se sedaj zavedajo, da so zamudili veliko priložnost za boljši rezultat.
Dinamiti Horjul U-14 pa bodo v petek ob 18.h odigrali pofinalno tekmo dp-ja z ekipo Rabbit oz. Olimpijo Ljubljano. Vsi prav lepo vabljeni v horjulsko dvorano vzpodbujat naše fante.

Članska ekipa Dinamitov pa  je v soboto odigrala zadnje srečanje rednega dela Mastersa. Z ekipo Celje Hockeyshop.si so se razšli neodločeno 6 : 6. Na tekmi je bilo veliko vroče krvi in prerivanja. Med udeleženci pretepa sta bila tudi naša glavna aduta Anže Lončar in Simon Žerdin. Ponovno je dva zadetke dosegel Matija Mazi. Dinamiti bodo tako v soboto ob 12.h v četrtfinalu palice prekrižali z ekipo Troha pub Bled. Ta vikend je tako tudi zadnji vikend pred Horjul hockey cupom v letošnji sezoni.

Športni pozdrav !