HK Dinamiti | Hokejski klub Dinamiti Horjul

first
  
last
 
 
start
stop
Nahajaš se: Prva stran Prispevki Šola (U-10) Dinamiti mladim približujemo lepoto našega športa

Dinamiti mladim približujemo lepoto našega športa

E-pošta natisni PDF
28504057 10213870191221088_417827642_oDinamita otrokom v vrtcu predstavila in line hokej.

 


Mesec februar je bil po celem svetu v znamenju športa, druženja, prijateljstva in seveda tekmovanja. Na sporedu so bile 23. zaporedne zimske olimpijske igre. Vsi v in line hokeju, ki se tako ali drugače ukvarjamo s tem športom upamo, da bo eden najlepših športov kmalu uvrščen tudi na seznam olimpijskih športov.

Prav ta trenutek se v vrhniškem vrtcu dogaja, kajti imajo mesec olimpijskih iger. Otroci spoznavajo nove športe, se razmigavajo in tako spoznavajo nove stvari okoli sebe. Kot eden bližnjih klubov v okolici Vrhnike, ki se ukvarja z malce drugačnim športom smo tudi Dinamiti.

Danes sta vrtec obiskala trener mladih kategorij pri Dinamitih in nekdanji vrhunski igralec hokeja na ledu Jaka Zdešar, ter njegov varovanec. Mladi petletni in line hokejist Aljaž trenira pod vodstvom Jake in si želi nekoč po poteh starejših hokejistov, ki danes blestijo na naših igriščih, rad pa bi tudi nastopil na igrah, katere je zadnjih 17 dni spremljal na televizijskih ekranih.
Aljaž in Jaka sta otrokom pokazala opremo s katero se vsak in line hokejist bori na igrišču, povedala nekaj več o samem športu in bistvu le tega.

Oba sta se z novimi vtisi vrnila v bližnji Horjul novim treningom in sanjam naproti.
1, 2, 3 – DINAMIT(k)I ;)
foto: Jaka Zdešar