Izenačili izid v finalu, v nedeljo bo v Horjulu gorelo!

Petkov večer je bil tokrat za Dinamite izvrsten. Ekipa je stopila skupaj in z borbeno predstavo vseh fantov izid v zmagah izenačila. V nedeljo ob 19.15 uri bo na sporedu tako odločilna tekma finala. Napolnimo dvorano in pomagajmo fantom do naslova prvaka.

V nasprotju s prvo tekmo, kjer so Dinamiti nastopili nekoliko oslabljeni so tokrat nastopili v popolni postavi. V vrata se je letos prvič vrnil Jure Pavlič, tudi tribune pa so dale vedeti, da je pred fanti pomembna tekma. Srečanje se je začelo nekoliko nervozno, kmalu sta bila izključena igralca obeh ekip. Prvič na tekmi so povedli Jeseničani, uspešen je bil Miha Brus. Vodstvo gostov je bilo kratkotrajno, po odličnem strelu branilca Lebna je palico spretno podstavil Ivanjko in izid je bil izenačen. Samo 14. sekund do konca uvodne četrtine pa so Dinamiti odigrali bliskovit protinapad, za prvo vodstvo naših pa je zadel Tim Fink.

Jeseničani so takoj na začetku druge četrtine izkoristili prednost z igralcem več in izenačili. V nadaljevanju pa so Dinamiti strnili svoje vrste, igrali pametno v obrambi in zelo uspešno tudi v napadu. Po vrsti so zadeli Lončar, Žerdin in Simšič, ter deset minut do konca srečanja povedli s tremi zadetki prednosti. Jeseničani so pritisnili na vrata Pavliča, ki pa je delo opravljal zelo suvereno. Ko so Gorenjci iz svojih vrat potegnili vratarja je še drugič na tekmi udaril naš kapetan in zapečatil usodo nasprotnika na tej tekmi.

Dinamiti so tako izenačili izid v zmagah, pokazali da se lahko kosajo z zvezdniškimi hokejisti in seveda na najlepši možen način tako povabili svoje navijače, številne Horjulce naj jih pridejo podpreti v nedeljo. Fantje si vse to zaslužijo, naj v nedeljo grmi v Športnem parku!

 DINAMITI!