V petek po naslov državnih prvakov!

Čez dobre tri dni, v petek ob 20.uri bo v Športnem parku Horjul končno odigrana tretja, odločilna tekma za naslov najboljšega v državi. Dinamiti si po vseh pripetljajih v zadnjih tednih in dolgi sezoni zaslužijo polno horjulsko dvorano, ter pomoč vseh navijačev našega kluba.

Po izenačujoči zmagi v seriji dva tedna nazaj sta se tekmeca v finalu na odločilni tekmi že zbrala v Horjulu dve nedelji nazaj, a po dogajanju na tribunah na koncu le nista odigrala tekme. Pred njimi so finalno tekmo druge lige odigrale Žirafe in Pavza in po zmagi prvih se je na tribuni začelo slavje njihovih navijačev. Z baklami so popolnoma zameglili dvorano, za nameček pa je igralna ploskev postala izjemno drseča, kar je pomenilo veliko nevarnost poškodb. Po kar dolgem čakanju so se igralci zmenili za nadomesten termin.

Vmes je bil pretekli konec tedna odigran še Pokal Slovenije in v finalu so se na koncu znašli isti nasprotniki kot v finalu državnega prvenstva. Po hudem boju in že skoraj izgubljeni bitki so se naši fantje zbrali, tvegali in iz vrat potegnili svojega vratarja Penka in v samo dobri minuti in vsega 27. sekund do konca izid izenačili. Po izvajanju kazenskih strelih so Dinamiti pokazali več znanja in iznajdljivosti in v svoje vitrine prinesli prvi pokal v letošnji sezoni. Vsi upamo, da ne edinega letos –  v petek bodo fantje vse naredili, da še enkrat več postanejo najboljši v Sloveniji!

https://www.facebook.com/events/2285469475104008/

Po tekmi nas bo v Športnem parku Horjul zabaval Daniel Popović, udeleženec znamenite Evrovizije. Upajmo, da se bodo hokejisti Dinamitov zabavanju pridružili kot prvaki!

DINAMITI!