VPIS

VPIS

V Hokejski klub Dinamiti Horjul vpisujemo nove člane in članice od 5. do 10. leta starosti. Vpis poteka čez celo leto, tudi v času suhih treningov.

V hokejski šoli se otroci v dvorani Športnega parka Horjul naučijo osnov rolanja in postopoma hokejskih prvin. V času suhih treningov pa skrbimo za pravilni razvoj igralcev. 

Vabimo vas, da nas obiščete na treningu hokej šole (v ponedeljek, četrtek in petek ob 16:30) in si trening ogledate v živo, kjer se tudi lahko pogovorite s trenerji.

Za vse informacije v zvezi z vpisom pokličite trenerja hokejske šole Jana Lebna na telefon 040 531 454.

 

 

Osnovne informacije

Letna vadnina za mlajše selekcije znaša 400€. Vadnino se plačuje v desetih obrokih in sicer po 40€ na mesec ali pa jo poravnate v enkratnem znesku (september-junij) za 10 mesecev oziroma za več mesecev skupaj. Vadnino plačate preko plačilnega naloga BN 02, oziroma preko interneta (proklik, SKB net,…). Dodatno se enkrat letno, v mesecu septembru, plača še članarina v višini 25€.

Opremo za prve treninge si zagotovite sami. Obvezna je uporaba čelade (smučarska), rolarji, zaščitni ščitniki za roke, noge in komolce (ščitniki za rolanje). 

Ob vpisu je možnost najeti hokejsko opremo v velikosti vašega otroka, za katero se dodatno zaračuna 10€ na mesec (možen je tudi odkup opreme). V kompletu opreme se nahaja: čelada, rokavice, komolčniki, ščitnik ramenskega obroča – plastron, hlače in kolenčniki. Rolarje in hokejsko palico si priskrbite sami. Vsekakor pa pri opremi radi pomagamo in svetujemo.

Treningi hokejske šole in starostne kategorije U11  potekajo v ponedeljek (16:00-17:00), sredo (18:00-19:00; suhi trening v telovadnici), četrtek (16:00-17:00) in petek (16:30-17:30).

Hokej šolo vodijo izkušeni trenerji, ki otroke na zanimiv, strokoven, prijazen in zabaven način vpeljejo v svet hokeja. Treningi v hokejski šoli temeljijo na učenju rolanja in spoznavanju hokejskih prvin skozi igro, hkrati pa se še neizmerno zabavajo.